Ricínový olej - BIO, panenský, 100% z ekologického hospodárstva

 

Ricinový olej je známy svojimi účinkami na podporu rastu mihalníc, no je skvelým pomocníkom aj v boji proti vráskam. 

Dostupnosť Skladom
€3,50
   
Kód tovaru 118
Výrobca SOAPHORIA
Kategória pleťové oleje
 

Označuje sa ako olej s protivírusovými, antibakteriálnymi a protiplesňovými účinkami. Okrem mnohých pozitív na zdravie má kladné účinky aj na ženskú krásu.  Unikátne zloženie oleja ho predurčuje na využitie v kozmetike. Ak má vaša pokožka sklon k vysúšaniu, môže byť ricínový olej s hydratačnými účinkami skutočne nápomocný. Ocenia ho i dámy, ktoré trápia vrásky na tvári a krku. Ricínový olej vďaka svojmu zloženiu prospieva vlasom, riasam i nechtom. Prostredníctvom vatovej tyčinky nanášajte olej na končeky rias každý večer. Obzvlášť vhodný je na suché končeky vlasov. Pravidelné masírovanie oleja do oblasti nechtového lôžka vedie k získaniu zdravých, pevných a lesklých nechtov.

Kvalita: Lisovaný za studena
Krajina pôvodu: India

Zloženie: Ricinus Communis Seed Oil

Podobný produkt

Hmotnosť 0.05 kg
konzistencia olej

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní môžu vkladať príspevky. Prosíme, prihláste se alebo sa zaregistrujte .

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.